Jämmer och elände.

Något är fel på mina element. Det är kallt, det är fruktansvärt kallt här inne. Slår vad om att det inte är varmare än 14-15 grader. Sitter en halvmeter från elementet, men långkalsonger, byxor, raggsockor och en tjock luvtröja, men fryser så jag skakar. Något är fel...

Så har man varit på ännu ett par arbetsinterjuver, men som vanligt så antar jag att det inte blir så mycket mer än så. Jag hatar (Jag vet, hatar är ett väldigt starkt ord), men jag verkligen hatar de företag som inte ringer/mailar tillbaka och berättar om man fick jobbet eller inte. Så jävla jobbigt kan det inte vara?

Idag är det onsdag och då är det Music Quiz på Harry's, är lite sugen på att gå dit och vinna mig lite fina priser, för det behöver jag nu. Är pank som en ful hora!
Men det är ju så fruktansvärt kallt ute (också), så man drar sig från att gå utanför dörren. Fast...Om jag går ut, så kanske min lägenhet framstår som varm när jag kommer hem igen?

Var på ÖB för några dagar sen, köpte med mig några paket nudlar hem. Vilket jag ångrar nu, det var bland det äckligaste jag har ätit. Billigt är inte alltid bra.

Låg även och kollade på Guldbagge galan för några dagar sen och då slog det mig att vi i sverige verkligen har en riktigt pinsam uppsättning med talangfulla skådespelare och regissörer. De som känner mig vet att jag hatar den svenska filmindustrin. Men tänk efter, varje år så överöser de oss med en massa polisfilmer, som alla liknar varandra. Är det inte dags att förnya sig? Överaska biopubliken! Jävla svenskar!

Nu känns det lite bättre, efter att ha fått beklaga sig lite. Nu ska jag återvända till soffan och krypa ner under filten i ett tappert försök till att värma mig lite.

På återseende!

2006

Jag vet, de flesta, inklusive jag själv brukar förbanna mig över alla dessa listor som alltid dyker upp vid årets slut. Men innerst inne så gillar vi alla att läsa dem ändå. Därför ska jag skingra 2006 med några sådana...

Håll till godo!


Årets roligaste
Roskilde festivalen (Även om det var alldeles för varmt emellanåt, så var det ändå årets höjdpunkt)

Årets tråkigaste
Att jobba (Det kommer nog alltid att finnas med i topp-3, alla år)

Årets fulaste
Peter Crouch (Engelsk fotbollsspelare)

Årets mest motbjudande
Britney Spears (Helt utan konkurens)

Årets bästa film
Departed (Scorsese är tillbaka i gammal god Raging bull-form)

Årets bästa konsert
Dead Moon (Skönt att man hann med att se dem en gång till innan de lade av)

Årets konstigaste
Vintern (Eller om man nu kan kalla det för det?)


Nä, nu orkar ja inte skriva mer, är alldeles för bakfull och trött för att köra hjärnan på högvarv.