Årets mest överskattade dag.

Idag är det nyårsafton och precis som vanligt så har man ingen jävla aning om vad man ska göra.
Visst, det finns alternativ, men inga som känns speciellt lockande.

Det ena är att åka till Kopparberg, men nackdelen med det är att man inte kommer därifrån om man skulle vilja det.
Ett annat verkar helt okej, men kostar pengar. Nyårsafton skall vara gratis tycker jag.

Kanske får göra som man gjorde när man var yngre, att gå runt till olika privatfester, men det känns inte så lockande...

Även om det inte är hela världen om det inte skulle lösa sig. Denna dag är utan tvekan den mest överskattade dagen på året, tätt följt av julafton och sin egen födelsedag.

Men det skulle vara trevligt att få ihop några vänner och dricka sig fulla. då brukar det mesta lösa sig.

Nu ska jag lägga mig i sängen igen och kolla på tv.

Börja om från början...

Snart är det ett nytt år. Allt börjar om från början. Samma visa varje år.
Och så ringde de precis från jobbet jag sökte och meddelade mig att rekryteringen är lagd på is fram till mars. Underbart!

Äntligen så är iaf julen över. Jag gillar den mindre och mindre för varje år. Alltid en massa stress. Hinna med dittan o dattan, man får ju aldrig en chans att vila ut.

Snart är det även nyårsafton och som vanligt så har man inte listat ut vad man ska göra. Allt är i ordning med andra ord.

Nä, nu får det vara nog. Dags för frukost.

skitpunk.

Jag har ingenting att skriva, men känner att jag vill skriva ändå.

I torsdags så var jag och såg nya Bond filmen, den var mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Så efter att ha sett den, så blev jag sugen på att kolla genom alla gamla Bondfilmer igen. Synd bara att man inte har dem...

Idag är det måndag och det är ap-kallt ute. Trodde helt seriöst att jag skulle frysa ihjäl när jag kom utanför dörren. Lyckligtvis så klarade jag mig och nu är jag inomhus i värmen igen.

Har precis kollat på dokumentären Svensk punk 25 år. Den var väl som jag hade förväntat mig, dålig.
Har väldigt svårt för svensk punk överlag, givetvis så finns det några få undantag som Strebers och Ebba Grön, men resten anser jag vara skit. Mycket grundar sig i att jag har väldigt svårt för musik på svenska över huvudtaget. Det svenska språket är så fult och löjligt, så att det nästan är omöjligt att skriva en bra text utan att bara låter löjligt.