Oscarsgalan

Nu är det måndag igen, fast det känns okej, eftersom jag inte börjar jobba förens kl 15 idag. Skönt att slippa kliva upp tidigt denna vecka. Enda nackdelen är väl att man inte hinner med att träffa alla man vill träffa, eftersom de flesta jobbar ju på dagarna, när ja är ledig. Men men, så är det ibland.

I natt var det Oscarsgalan, och den såg jag givetvis, börjar bli lite av en tradition.

Härligt att se att Scorsese fick sin efterlängtade Oscar.

Det var väntat att Forest Whittaker vann för sin roll som Idi Amin, han var ruskigt bra och övertygande.

Annars så var det ganska småsegt och jag var enormt trött och bakfull, borde egentligen vila lite innan man ska jobba. Annars blir det som i fredags, att man somnar på jobbet...

Helgen var rolig, en av de roligaste helgerna på länge. I fredags tog jag det bara lugnt och slöade framför tvn.

I lördags var vi på Hemmet, det var riktigt kul faktiskt, men blev alldeles för full. Vilket var kul, var väldigt längesen jag lyckades bli så tankad.
Sen var det lite efterfest, men ärligt talat så minns jag inte så mycket av kvällen alls, lite synd. Men jag minns vissa saker, det är ju bra!

Nu ska ja göra matlåda och sen vila lite innan jobbet.

Sjuk och rastlös.

Jag trodde att jag skulle klara mig undan från att bli förkyld denna vinter, men icke.
Kände mig alldeles yr och kallsvettig igår på jobbet. Först så trodde/hoppades jag att det var sviterna efter helgen som fortfarande satt i. Men så var inte fallet. När jag kom hem kände jag hur febern kröp på och att ögonen och näsan började rinna. Efter det var det bara att lägga sig i sängen och försöka att sova så mycket som möjligt.

Känns lite jobbigt att bli sjuk så här i början, när man nyss har börjat jobba. Men men, så är det ibland, inte mycket att göra åt.

I förmiddags så tänkte jag kolla på Pan's Labyrinth. Lika bra att passa på nu när man är hemma och är sjuk. Jag orkade kolla i cirka 10 minuter, sen blev det för mycket av allt rinnande, så jag bestämde mig för att sova lite mer.

Nu när jag äntligen har tagit mig upp ur sängen så känner jag mig rastlös. Men jag är alldeles för orklös för att göra något annat än att ligga ner.

Idag ska man ju äta semla, det tycker jag är gott. Men jag orkar inte klä på mig och gå till affären, och så tror jag även att mina smaklökar är lite skadade pga förkylningen, så jag tror att jag skippar det.

Att vara ledig är aldrig fel, men det är absolut inte roligt att vara hemma när man inte kan eller orkar göra något, förutom att vila. Måtte jag bli frisk snart, så att jag kan arbeta igen!
Haha, det var en mening som jag aldrig hade trott att jag någonsin skulle skriva/säga.

Knegare igen.

I måndags när jag var på väg upp på stan så ringde telefonen. Jag skulle på arbetsintervju. Sagt och gjort. På tisdagen var det första dagen på jobbet. Det är faktiskt ganska kul, för att vara ett jobb. Nog för att jag bara har timanställning och får hoppa in när de behöver folk, men det är okej, verkar bli ganska mycket jobb den närmaste tiden...

Igår valde jag att börja klockan 06, så att jag kunde sluta tidigare eftersom det var fredag. Satan vad trött man var runt 23-tiden. Gick upp 04.45, vilket är sjukt tidigt. Om jag hade makt så skulle jag förbjuda sådana tider...

Idag lånade jag två Clintan filmer av Robban, ska väl lägga mig och glo på dem snart.

Provade även på en ny pizzeria idag, Rulles eller Rilles, minns inte riktigt vad den heter. Men jag kan i alla fall säga: Vad ni än gör, så köp inte deras Kebabpizza med sallad på. Den smakade absolut ingenting.

Nu orkar jag inte skriva något mer.